Az Újságíró szemével

SZVITEK ERZSÉBET ÚJSÁGÍRÓ

SZVITEK ERZSÉBET ÚJSÁGÍRÓ

A KORONAVIRUS NEM LÉTEZIK TOBB PROFESSZOR BEBIZONYÍTOTTA!

MADRIDI KARANTENUNK 91. NAPJA, 2020. július 2.

2020. július 08. - zsazsy55

 

image2.PNG

Mi van ? Sokkoló! 

A Korona Virus tüneteit, a megbetegedést 70%-ban az 5G okozza! Mostmár hivatalos. Az idegrenszert és az ez által közvetlenül az immunrendszert érő radio-, illetve michrohullám hatás, a károsodás miatt önvédelmi mechanizmust indít be - ilyenkor a szervezet méregtelenítést végez, és exoszomákat, antitesteket hoz létre. Dr. Thomas Cowan Amerikai professzor márciusban tartott előadásában elmondta, hogy az 5G hatására sejtkilökődés történik, tehát a tesztek által hamisan kimutatott, vírusnak látszódó képlet, mely semmilyen módon nem is lehet Korona vírus, egyfajta antitest. Dr. Cameron Kyle, amerikai belgyógyász, kardiológus májusban készített riportjában világosan elmagyarázza, a paciensek fuldokolna, nem kapnak levegőt. Nem virusfertőzés hanem a keringést, szivműködést is szabályozó, idegrendszert ért külső behatás miatt. Természetesen, mint minden éven, idén is van, volt, infulenza, mely a valós megbetegedésekért felelős, így igen nehéz a kettőt elválasztani egymástól. Aki mindezt kitervelte, nagyon komoly, tudatos népírtást és az azzal járó pánikkeltést alaposan kidolgozta. Dr. Jaroslav Belsky osztrák specialista elmagyarázza, miért nem működnek a tesztek, hiszen maga a módszer, mely a kémiai markereket hasznlálja, elavult és nevetséges. Olyan mintha tűt keresnénk a szénakazalban, becsukott szemmel. Ideje fellebenteni a fátylat a globális Korona pánik és az aköré épült emberellenes intézkedéserkől, mely semmi mást nem céloz, mint a társadalom átalakítását, egy beteg, gonosz háttérhatalom által kidolgozott népességkontroll kialakitását!

A járvány kitörése után sokáig minden országban megvolt tilva a bonconlás. A halottakat sok helyen elhamvasztottak, még temetés sem volt, nehogy az igazság kiderüljön. De május végén a hamburgi székhelyű Dr. Klaus Püschelnek elege lett, 120 emberen végzett kórtani boncolást és megálapította, hogy egyetlen ember sem halt meg Koronavírusban. Ezt a kijelentését egy helyi TV interjúban is megerősítette és a mai napig fenntartja. Egy viláméretű hazúgság áldozatai vagyunk. Bezártak minket otthonainkba, jogtalanul távolságot kellett tartanunk, maszkot viselni egy kitalált járvanyra alapozva.

Nektek mi a véleményetek?

 

VILAG

 

image3.PNG

 

SPANYOLORSZAG

LASSAN vissza kúszik a virus, sorra zárják le a város részeket országszerte.Mi lesz ebből megint?

Es ez nem költői kerdes.

Íme:

image4.PNG


image5.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://szvitekerzsebetujsagiro.blog.hu/api/trackback/id/tr5815990594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása