Az Újságíró szemével

SZVITEK ERZSÉBET ÚJSÁGÍRÓ

SZVITEK ERZSÉBET ÚJSÁGÍRÓ

AZ onkormanyzat eteti AZ ehezo madarakat

2020. április 09. - zsazsy55

AZ onkormanyzat eteti AZ ehezo madarakat.

Estepona etetoket helyez a fákra, hogy a madarak ne éhezjenek. 

Ezeket a fülkéket madármaggal és kölesel töltötték meg, és a városi parkok és kertek fáin lógnak most.

A karanten nem csak az embereket, hanem az állatokat is befolyásolja. Ez a helyzet a városi madarakkal is, amelyek általában a bárok teraszán találtak ételmaradékokat es azzal táplálkoztak,  es a terekre dobott kenyérrel.

Annak megakadályozása érdekében, hogy ezek a madarak éhezjenek, az Estepona Városi Tanácsa etetőket telepített a település parkjaiba és kertjébe.

Blas Ruzafa szolgáltatási tanácsos elmondja, hogy ezeknek a madaraknak, különösen a feketerigónak, a verébnek és a pintynek a tavaszi késésevel, nehézségekbe ütköznek, ami a rovarok és a magok hiányát okozta. Ezek a fajok általában kiegészítik a természetes táplálkozásukat ezekkel az élelmiszermaradványokkal, amelyeket az emberek elhagynak, és amelyeket most nem kapnak meg.

A takarmányokat az önkormányzati szolgálat készítette forgácslemez maradványokbol, és a fákra lógattak, hogy megakadályozzák a rágcsálók hozzáférését ezekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://szvitekerzsebetujsagiro.blog.hu/api/trackback/id/tr6215600854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása